Att vända en dålig dag till en bra dag

Igår gick verkligen allt fel på morgonen.
Saker som runnit ut i kylskåpet så jag fick städa på morgonen, surnad mjölk som jag häller i kaffet, ny mjölk som det går fel när jag öppnar osv.
Min första timme igår var verkligen inte optimal. Plus att jag hade missat ställa klockan så sov ju lite för länge med.
 
Tidigare hade något sånt här kunnat förstöra resten av min dag, resten av min vecka och ja kanske längre än så.
Jag tillät det förstöra min vardag då jag kunde fokusera mina negativa tankar på något som faktiskt fanns.
 
Jag har haft en massa problem med just negativitet och depression och kunde väl aldrig riktigt sätta fingret på varför jag kände som jag kände. Så när något litet hände som jag kunde fokusera min negativitet så tillät jag det hemsöka min vardag under en tid.
 
Under snart ett år nu har jag arbetat mycket med just att vara mer stark mentalt och ändra mina tankebanor. Detta har lett till att de allra flesta dagarna är livet på topp och saker som hände här i måndags påverkar mig inte lika mycket längre. För jag väljer att inte låta mig påverkas av dem på det sättet. Visserligen kan jag bli onödigt ledsen och nere när det väl händer och känner att hela världen är emot mig. Främst när det inte verkar finnas någon ende på allt som kan gå fel. Men, jag har styrkan att kunna släppa det, kunna fokusera om och vända dagen, vända morgonen till något bättre.
 
Det är fantastiskt vad lite viljestyrka kan göra. 
 
I choose to be optimistic, it's more fun
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0