Inspirationen är på topp!


Hur härligt är det inte att vakna och det är faktiskt inte kolsvart ute? Att kunna gå ut på en promenad och himlen är klarblå och fåglarna kvittrar? Visserligen är jag en vinter tjej som vill ha en riktig vit vinter med några minus grader. Men efter dessa veckor av regn och grått, så känns det riktigt bra när solen tittar fram! Är verkligen en person som är otroligt känslig när jag inte får min dos av solens strålar.
Men återigen till varför inspirationen är på topp. Det är ju inte bara för att solen skiner, även fast det utgör en del av det.
Igår när jag kom till jobbet fick jag reda på att jag var först ut att "göra" en ny utbildning. Av alla 14 som jobbade igår vart JAG ombedd att påbörja denna utbildning för att lära mig mer och ta mig framåt.
Visserligen är detta in första gången, utan jag brukar bli inkastad på saker när något nytt kommer. Men varje gång det händer så växer jag några centimeter till, blir inspirerad, blir motiverad och känner mig, ja helt oövervinnerlig.

Att ha en chef, en arbetsgivare som tror på en, som är säker på att man kommer gå långt gör otroligt mycket. Jag trodde inte att jag skulle vara en bank tjej, men blir mer och mer motiverad på att göra en karriär just inom bank och finans. Ta mig an utmaningen att slå mig uppåt på karriär stegen i en annars mansdominerad bransch. Åhhh nu känner jag mig otroligt taggad på livet. Hit me bara!

Believe in yourself and magic will happen!

RSS 2.0