Hej och välkomna till mig!

Ny blogg efter ett tips om att kunna ta vara mer på nuet med hjälp av detta verktyg!
 
Vem är jag?
Erika heter jag då och jag pluggar andra året till civilekonom vid Linköpingsuniversitet. Jag arbetar extra vid Danske Bank som kundrådgivare,som det så fint heter, på outbound. Men i den mån jag har tid jobbar jag även på Synsam som säljare.
 
Jag har en hund som heter Kiko, och är en liten papillon. Detta är av mina räddare i nöden när det kommer till att inte stressa igenom vardagen för mycket. 
 
I höstas började jag träna seriöst för att få mer energi samt kunna bli starkare då jag har varit otroligt svag i kroppen under hela mitt liv. Hästar, körsång samt Yoga är andra intressen jag försöker hinna med i min vardag.
 
Vad vill jag med bloggen då?
Bloggen kommer nog handla mycket om tankar kring plugg och karriär samt min träning. Men huvudfokus kommer ligga i att, för min egen del, finna tid att kunna reflektera över min egen vardag, tankar. Mitt mål med denna blogg är helt enkelt att stanna upp och reflektera över vardagen för att lyckas finna mer glädje och framför allt hitta tillbaka till drömmarna.
 
Och allt detta har startade tackvare en underbar podd Josefin och Vanja, som redan gett mig så mycket på så många olika plan. Så ännu en gång, ska jag följa deras råd att börja skriva blogg. Och då självklart som Josefin tipsade om, här på itgirl!
 
 
Ha det bäst och ännu en gång varmt välkommna!
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0