Sista PT-passet!

Hej allesammans!
Idag har jag verkligen blandade känslor. Efter lite drygt 3månader har jag nu haft mitt sista PT-pass. Haft 12tillfällen med en underbar PT på world class här i Linköping och har fått de resultat jag velat få.

Jag har velat lite i om jag ska lägga ut mina resultat eller inte, men det inspirerade min syster så kanske kan inspirera någon av er som läser i detta nu.

Detta är då alltså böjen på min resa, mina 3månaders hårt slit, eller ja hårt var det inte, utan jag har verkligen kommit in i det och det är ingen jobbig grej att äta rätt och träna nu. Hon har verkligen lyckats min PT. Stor eloge till henne!

Lite bakgrund till varför jag har gått hos PT.

Jag har länge nästintill alltid varit missnöjd med min kropp, både vikt och styrka. Jag har aldrig gillat att vara med på idrotten och aldrig varit bra på det heller. Undvek allt som hade med styrka och kondition att göra för jag aldrig var bra på det.
Däremot har jag ridit och dansat, men dansade alla olika danser jag kunde för att ha en bortförklaring varför jag inte var bra på något av dem.

Så här efterhand förstår jag att jag är extremt prestations inriktad och har aldrig kunnat acceptera att jag är dålig på något, även fast jag är totalt nybörjare.
Här har vi anledningen till varför det har tagit mig 8år att börja på gym. Men under det här året har det hänt mycket, och i höstas tog jag tag i saken. Min syster har inspirerat mig enormt, samt träffade jag en tjej som jobbar på samma avdelning som mig i banken, som är extremt inspirerande med sin inställning till träning heller blogg hittar ni på https://sofiahager.wordpress.com . Jag följde med henne på WorldClass där jag provade på men pratade även med dem och det resulterade i att jag skrev in mig med en pt.
Detta eftersom jag insåg att annars kommer jag aldrig komma igång då jag inte vet hur man gör.
Den tjejen som varit min pt har stärkt mitt självförtroende något enormt och jag vågar faktiskt ta plats på gymmet. Hon har lyssnat och funnits tillgänglig på telefon 24/7 för att svara på frågor jag har haft om det ena eller om det andra.

Idag kan jag acceptera att jag är långt ifrån lika bra som alla andra på gymmet och köra min grej och fokusera på mitt. Jag kan ha på mig tighta träningsbyxor utan att känna mig obekväm. Det här självförtroendet har jag även fått med mig utanför gymmet så ett stort tack till Sara på WorldClass i Linköping.

Kommer antagligen komma lite fler inlägg angående min träning eftersom det har blivit en stordel av mitt liv.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0