Inspirationen är på topp!


Hur härligt är det inte att vakna och det är faktiskt inte kolsvart ute? Att kunna gå ut på en promenad och himlen är klarblå och fåglarna kvittrar? Visserligen är jag en vinter tjej som vill ha en riktig vit vinter med några minus grader. Men efter dessa veckor av regn och grått, så känns det riktigt bra när solen tittar fram! Är verkligen en person som är otroligt känslig när jag inte får min dos av solens strålar.
Men återigen till varför inspirationen är på topp. Det är ju inte bara för att solen skiner, även fast det utgör en del av det.
Igår när jag kom till jobbet fick jag reda på att jag var först ut att "göra" en ny utbildning. Av alla 14 som jobbade igår vart JAG ombedd att påbörja denna utbildning för att lära mig mer och ta mig framåt.
Visserligen är detta in första gången, utan jag brukar bli inkastad på saker när något nytt kommer. Men varje gång det händer så växer jag några centimeter till, blir inspirerad, blir motiverad och känner mig, ja helt oövervinnerlig.

Att ha en chef, en arbetsgivare som tror på en, som är säker på att man kommer gå långt gör otroligt mycket. Jag trodde inte att jag skulle vara en bank tjej, men blir mer och mer motiverad på att göra en karriär just inom bank och finans. Ta mig an utmaningen att slå mig uppåt på karriär stegen i en annars mansdominerad bransch. Åhhh nu känner jag mig otroligt taggad på livet. Hit me bara!

Believe in yourself and magic will happen!

Namaste

Godkväll på er där ute! Hoppas eran dag har varit så underbar som min har varit. 4timmars föreläsning på morgonen om investeringskalkyler följt av tenta plugg. Sedan 3timmar på gymmet med två Yoga pass, Flow Yoga och Hot Yoga. Körde även lite vikter innan och mellan passen. Känner mig så lugn, och tillags att det känns magiskt. Denna vecka har jag lagt fokusering just på mindfulness och Yoga istället för min träning för att kunna öka min rörlighet, ge musklerna en annan sorts träning, samt för att landa lite mer i min kropp. Så denna vecka satsar vi på att uppnå bästa möjliga balans

Framgång

Jag har alltid haft ambitionen. Velat vara den som blir något.

Jag har alltid haft stora drömmar, enorma visioner men periodvis har det inte funnits rätt motivation. Fel personer runt omkring mig eller att jag helt enkelt fastnat i de livsfarliga rutinerna och komfortzonerna. Tryggheten att tro att det bara finns ett rätt sätt att göra saker och ting på och levt efter det. Men idag då får det bli ytterligare en förändring. Nya dörrar ska öppnas och prövas. Nya vägar ska utforskas för nu är det dags att bli nyfiken på livet igen, få tillbaka makten över mitt liv!
RSS 2.0